Mă implic în educație

Sunt creatoarea programelor de Comunicare Relațională® în școli și inițiatoarea proiectului de a aduce Comunicarea Relațională® în fiecare școală din țară.

Metoda Comunicării Relaționale® pe care am conceput-o este adaptată atât elevilor din clasele 0- 4 cât și celor din învățământul gimnazial și liceal.

Copiii învață comunicarea, cum să se poziționeze în relație, să-și gestioneze emoțiile și mai apoi conflictele. Prin practica adaptată vârstei, ei descoperă responsabilizarea, igienizarea relației, Beneficiile atăt la clasă cât și la nivel individual sunt imediate.

Comunicarea Relațională este predată în școli de Consilierii de Comunicare Relațională® formați în cadrul Institutului de Comunicare Relațională®.

Ești profesor și vrei să predai Comunicarea Relațională® la tine în școală ?
Înscrie-te în program sau ia legătura cu unul din Consilierii acreditați pentru a putea oferi elevilor la clasă această oportunitate.

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.