Despre Mine

“Când voi fi mare, voi avea dialog”

…mi-am spus la vârsta copilariei, dornică să pot comunica altfel decât o făceau părinţii mei. După treizeci de ani, am reuşit să găsesc calea către propriul centru, pentru a afla centrul întregii existenţe. Am învăţat să comunic altfel, să am dialogul la care visam.

Această cale e unică şi aparţine fiecăruia. Oricine are dreptul să descopere ce este mai bun în el, ceea ce-l poate ajuta să evolueze în înţelegerea faţă de semeni şi să-şi îmbunătăţească relaţiile cu cei din jur. Însă nu oricine este gata să accepte că schimbarea provine din interior şi că ceilalţi sunt adesea, doar acea oglindă care ne permite să ne vedem cu părţile noastre bune şi mai puţin bune. Iţi propun să te gândeşti la ce-ţi doreşti cu adevărat, iar dacă drumul spre a comunica mai bine cu ceilalţi ţi se pare anevoios, eu sunt aici pentru a te asculta, înţelege şi a te ghida pe acest nou drum, cel al Comunicării Relaționale®.

In jurul vârstei de 20 de ani, odată cu plecarea mea în Franţa, am început să mă preocup de dezvoltarea personală. Pe lângă cursurile de Jurnalism de la Institut Universitaire de Technologies de la  Tours (Franţa), citeam cu pasiune cărţile lui Eckhart Tolle şi Jacques Salomé. Pe acesta din urmă, psihosociolog francez, l-am descoperit prin două cărţi, «Curajul de a fi tu însuţi» şi «Vorbeşte-mi, am atâtea să-ţi spun», care mi-au deschis calea către o comunicare  autentică. Zece ani mai târziu, după ce am profesat ca jurnalist în Paris şi director de Comunicare  într-o societate  multinaţională din Bucuresti, am reluat legatura mea de suflet cu dezvoltarea personală, continuând să citesc şi să mă instruiesc. Am urmat cursurile metodei ESPERE® fondată de Jacques Salomé, am urmat cursurile de neuroștiințe în copilăria mică la Institutul Boris Cyrulnick din Franța, și m-am specializat ca formator în Comunicare șî Relații interumane. Din 2011 susţin cursuri, conferinţe şi ateliere la noi în ţară destinate celor care doresc să-şi amelioreze comunicarea în viaţa de zi cu zi: manageri în organizaţii, antreprenori, părinţi cu copii, parteneri de viaţă, profesori cu elevi, etc.

Pe lângă certificarea Institutului ESPERE International, sunt trainer acreditat CNFPA, consilier vocațional, absolvent al cursurilor Metodei Silva (SLS si SIS), am participat la formari de coaching, NLP, Eneagrama şi am urmat supervizări şi specializări în Managementul Comunicării atât în ţară cât şi în străinătate (Franţa). Am un master francofon în Media- Dezvoltare-Societate iar actualmente sunt doctorand în Științele Comunicarii la Universitatea Bucuresti. La finalul lui 2019 am obținut certificarea de specializare în Copilăria Timpurie la Institutul „Petite Enfance Boris Cyrulnik”, fondat de celebrul psihiatru specializat în domeniul neurostiintelor si părintele conceptului de „rezilienta”. Tot în 2019 am pus bazele Institutului de Comunicare Relațională®, organizație non-profit ce are ca scop diseminarea Comunicării Relaționale® în școli și comunitate și tot atunci am lansat programul unic de formare din România pentru a deveni Consilier în Comunicare Relațională®.

După cum vezi, nu încetez să mă pregătesc în domeniul în care activez, fiind la curent cu cele mai recente descoperiri în domeniul educației, al tehnologiilor și al neuroștiintelor. Colaborez cu diverse organe media care promovează comunicarea autentică și educația timpurie bazată pe comunicare şi relaţionare. Ofer şedinţe individuale de consultantă în comunicare, în care îi ajut pe oameni să comunice eficient, în toate relațiile lor..

Nu în ultimul rând sunt mama lui Alexandre, 16 ani, soţie, fiică, soră şi prietenă devotată.

Eu, în etapele importante ale vieţii mele

Programează-te la o ședință cu mine!

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.