Devino consilier în Comunicare Relațională®

Îți dorești să comunici mai bine?
Vrei să afli cum să o faci și să-i ajuți și pe ceilalți?
Specializează-te în Comunicarea Relațională® și devino formator acreditat în acest domeniu.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul Comunicării, Antonia NOËL, consultant și formator în Comunicare Relațională® format în Metoda ESPERE® fondată de Jacques Salome Formator specializat în Copilăria Timpurie la Institutul Petite Enfance Boris Cyrulnik-Paris,  doctorand în Științele Comunicării, a decis să transmită toată experiența și practica sa de lucru cu oamenii, formând Echipa de Consilieri în Comunicare Relațională® din România. Primii consilieri vor fi și prima generație de practicieni ai Institutului de Comunicare Relațională®, asociație ce-și propune activarea rețelei de formatori acreditați și diseminarea informației la nivel național.

Cursul se desfășoară pe parcursul a doi ani de zile, structurat pe 9 module de weekend și tematici ce cuprind aspectele esențiale ale Comunicării Relaționale®.

Ce spun cursanții în Comunicare Relațională®

Înscrie-te în programul de consilieri Comunicare Relațională®

Obiective generale

Obiective pedagogice

Metoda de lucru

Public vizat

Înscrie-te în programul de consilieri Comunicare Relațională®

Înscrie-te și tu pentru următoarea serie de cursanți!

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.