Devino consilier în Comunicare Relațională®

Îți dorești să comunici mai bine?
Vrei să afli cum să o faci și să-i ajuți și pe ceilalți?
Specializează-te în Comunicarea Relațională® și devino formator acreditat în acest domeniu

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul Comunicării, Antonia NOËL este doctorand în Științele Comunicării, autoarea metodei de Comunicare Relațională®. Având o expertiză de lucru cu mii de oameni din țară și din afara ei, Antonia are  specializări obținute  alături de nume de prestigiu din domeniile Știintelor Comunicării, Psihologiei, Neuroștiințelor: este formată în Neurobiologie Interpersonală alături de Daniel Siegel la Mindsight Institute Los Angeles,   în Metoda ESPERE® creată de psihosociologul francez Jacques Salome, și certificată ca formator specializat în Copilăria Timpurie, alaturi de neuropsihiatrul Boris Cyrulnik la Institutul Petite Enfance Boris Cyrulnik-Paris. Antonia a decis să transmită toată experiența și practica sa de lucru cu oamenii, formând Echipa de Consilieri în Comunicare Relațională® din România. Primii consilieri vor fi și prima generație de practicieni ai Institutului de Comunicare Relațională®, asociație ce-și propune activarea rețelei de formatori acreditați și diseminarea informației la nivel național.

Cursul se desfășoară pe parcursul a opt luni de zile, e structurat pe 8 module live desfășurate în weekend, și cuprinde tematici ce acoperă aspectele esențiale ale Comunicării Relaționale®. Programul pentru a deveni Consilier în Comunicare Relațională® include deasemenea un curs înregistrat cu 32 de lecții predate de autoarea metodei, Antonia NOEL și zece ședințe individuale de terapei, alături de Antonia NOEL.

Înscrie-te și tu pentru următoarea serie de cursanți care începe în 2024!!

Ce spun cursanții în Comunicare Relațională®

Obiective generale

Obiective pedagogice

Înscrie-te în programul de consilieri Comunicare Relațională®

Metoda de lucru

Public vizat

Înscrie-te în programul de consilieri Comunicare Relațională®

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.