Coșul tău

Coșul tău este în prezent gol.

Ce spun clienții despre cursurile Antoniei

Când întâlnești pe cineva care să pună într-o ordine atât de firească lucrurile pe care le știam și să adauge atâtea altele noi este o revelație. Cursul de sâmbătă de la Brăila a fost plin de informații și de emoții. Aproape că nu am reușit să țin pasul fiindcă îmi doream să țin minte dintr-o dată tot, să-mi însușesc tot. Am venit pentru mine și pentru copiii mei și mi-am dat seama că am în jurul meu un univers întreg de relații pe care îmi doresc să le construiesc și să devin un om autentic. Va mulțumesc!
Carmen Tigau – Arhitect

Am participat la un curs susținut de Antonia Noel și a fost realmente o plăcere să o cunosc și să descopăr că tehnicile prezentate de ea chiar dau rezultate imediat ce le aplici. Mi-a dat ocazia să învat să mă cunosc, să comunic mai bine cu mine în primul rând și implicit cu ceilalți. V-o recomand cu mare drag pe Antonia Noel dacă întampinati dificultăți în comunicarea cu copiii, cu familia, cu ceilalți

Cristina Matei – Expert contabil și antreprenor
Mulțumesc Antoniei Noel pt naturalețea prezentării cursului de relaționare. Abordarea ei a făcut că acest curs să fie interesant și motivant, dar mai ales ușor de înteles și cu aplicabilitate pt orice vârstă, atât în cadru familiei cât și în relațiile profesionale și sociale. Felicitări pt claritatea și coerentă informațiilor, pt împartasirea experiențele trăite și deschiderea, disponibilitatea consilierii și după curs.Consider foarte folositor acest curs pt toți ce își doresc să comunice mai bine cu ei însisi și cu ceilalți, pentru relații sănătoase si dezvoltare personală. Desigur că nu pot să nu precizez elegantă prin simplitate! Mă consider norocoasă că am putut participa la cursul Antoniei, cu nerăbdare aștept următoarele cursuri disponibile! Cele mai bune gânduri!

Simona Pacurar – Medic

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.