COMUNICĂ EFICIENT ÎN TOATE RELAȚIILE DIN VIAȚA TA

Descoperă Comunicarea Relațională® ca metodă sigură de Dezvoltare Personală.

ESTE PENTRU TINE ACEST WEBINAR GRATUIT?

HAI SĂ VEDEM!

Dacă te-ai uita astăzi, cu ochii de copil la tine, ai fi împlinit? Te bucuri aşadar să te vezi aici, acum, în acest oraş, cu această familie, la acest serviciu, înconjurat de aceşti oameni? Dacă răspunsul tău e ”da”, înseamnă că ai reuşit să-ţi construieşti un drum frumos, pe care te invit să păşeşti în continuare. Dacă, în schimb, aşteptările tale nu corespund cu ceea ce se întâmplă azi în viaţa ta, e timpul să faci o schimbare. E timpul să investeşti în cea mai importantă relaţie din viaţa ta: relaţia cu tine.

Ți s-a întâmplat deja să:

Atunci DA, ce urmează să citești este pentru tine.

Dificultăţile de a relaţiona cu cei din jur, blocajele emoţionale, fricile sau schimbările majore care pot interveni în viaţa ta (dolii, separări, înstrăinare, abandon) pot fi depăşite cu ajutorul Comunicării Relaţionale®.

Peste douăzeci de ani de cercetare și studiu în domeniul Comunicării și practica de cabinet cu mii de Adulți, i-au permis Antoniei să conceapă o metodă ușor de aplicat, simplă și extrem de eficace: Metoda Comunicării Relaționale®.

Înscrie-te la Webinarul Gratuit și află tehnicile și instrumentele concrete care îți asigură dezvoltarea personală!

Ce vei câștiga în urma participării la acest WEBINAR GRATUIT?

CINE ESTE ANTONIA NOËL

Antonia Noël este expert în comunicare, terapeut, autoarea Metodei de Comunicare Relațională® și a programelor de formare în acest domeniu. De peste cincisprezece ani îi ajută pe oameni să-și transforme viețile prin Comunicarea Relațională®, lucrând cu clienți din toată lumea, în cabinet și pe online. Participă la conferințe internaționale și susține prelegeri legate de Comunicarea în toate aspectele vieții noastre (viața de familie și viața profesională). Peste opt mii de suflete au aflat până acum informații extrem de prețioase, pe care le-au pus în practică și care le-au permis să aibă relații de calitate. Îți dorești și tu relații de calitate cu cei din jur? Înscrie-te la webinar și nu vei regreta! O oră din viață îti poate schimba viața! 

comunicarea la locul de munca

Află mai multe mărturii ale participanților la atelierele și conferințele susținute de Antonia!

Mulțumesc Antonia pentru tot ce m-ai ajutat să descopăr. Mulțumesc pentru că te-am simțit 100% acolo pe tot parcursul trainingului și acest lucru mi-a stimulat percepția și mi-a influențat în mod pozitiv implicarea. Toată admirația pentru faptul că ai răbdare să redescoperi împreuna cu fiecare dintre noi „secretele” comunicării.
Adriana Mituca
București – Informatician HDS
Mă bucur că am descoperit această metodă. O consider o rază de speranța în viață gri de zi cu zi în care uneori uităm de suflet, de prieteni, de familie. Îmi doresc să aflu mai multe despre ESPERE și aștept cu nerăbdare următorul curs.
Elena Zorzoliu
București – Tehnoredactor Editura C.H. Beck
Mulțumesc Antoniei Noel pt naturalețea prezentării cursului de relaționare- metoda ESPERE. Abordarea folosită prin simbolizare a făcut ca acest curs să fie interesant și motivant, dar mai ales ușor de înteles și cu aplicabilitate pt orice vârstă, atât în cadrul familiei cât și în relațiile profesionale și sociale. Felicitări pentru claritatea și coerenta informațiilor, pentru împartasirea experiențele trăite și deschiderea, disponibilitatea consilierii și după curs. Consider foarte folositor acest curs pentru toți ce își doresc să comunice mai bine cu ei însisi și cu ceilalți, pentru relații sănătoase si dezvoltare personală. Desigur că nu pot să nu precizez elegantă prin simplitate! Mă consider norocoasă că am putut participa la cursul Antoniei, cu nerăbdare aștept următoarele cursuri disponibile! Cele mai bune gânduri!
Simona Păcurar
București - Medic
Am avut o adevărată revelație la cursul tău de comunicare. Pot spune că am învățat să comunic mai bine, dar cel mai important, am învățat să ascult. De acum încolo voi aplica zi de zi tot ce am învățat la workshopul la care am participat. Aștept cu nerăbdare să ne mai revedem, deoarece simt că deși în mine s-a petrecut o schimbare, abia am zgâriat suprafață în ceea ce privește Metoda ESPERE.
Cristina Lazăr
Brăila - Inginer topograf

COMUNICĂ EFICIENT ÎN TOATE RELAȚIILE
DIN VIAȚA TA

Descoperă Comunicarea Relațională® ca metodă sigură de Dezvoltare Personală.

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.