CUM SĂ COMUNICI EFICIENT LA SERVICIU

Prin Comunicarea Relațională® vei afla cheia spre Relații Profesionale de succes.

ESTE PENTRU TINE ACEST WEBINAR GRATUIT?

HAI SĂ VEDEM!

Ai schimbat mai multe locuri de muncă și tot nu te simți împlinit profesional? Nu te simți apreciat la locul de muncă, în ciuda eforturilor tale? Dacă este și cazul tău, continuă să citești.

Ți s-a întâmplat deja să:

Atunci DA, ce urmează să citești este pentru tine.

Dificultățile pe care le poți întâlni la locul de muncă țin atât de cunoașterea colegilor, dar mai ales de modul cum relationezi cu fiecare in parte. Fie că ești manager sau membru în echipă, comunicarea este seva care întreține productivitatea într-o organizație. Află cum să comunici eficient atât cu colegii cât și cu colaboratorii tăi, cu ajutorul Comunicării Relaționale®.

Înscrie-te la Webinarul Gratuit și accesează Instrumente care îți asigură o comunicare eficientă la locul de muncă.

Ce vei câștiga în urma participării la acest WEBINAR GRATUIT?

CINE ESTE ANTONIA NOËL

Antonia Noël este expert în comunicare, terapeut, autoarea Metodei de Comunicare Relațională® și a programelor de formare în acest domeniu. De peste cincisprezece ani îi ajută pe oameni să-și transforme viețile prin Comunicarea Relațională®, lucrând cu clienți din toată lumea, în cabinet și pe online. Participă la conferințe internaționale și susține prelegeri legate de Comunicarea în toate aspectele vieții noastre (viața de familie și viața profesională). Peste opt mii de suflete au aflat până acum informații extrem de prețioase, pe care le-au pus în practică și care le-au permis să aibă relații de calitate. Îți dorești și tu relații profesionale de calitate? Înscrie-te la webinar și nu vei regreta! O oră din viață îti poate schimba viața! 

comunicarea la locul de munca

Află mai multe mărturii ale participanților la atelierele și conferințele susținute de Antonia!

Mărturisesc faptul că am învățat anumite lucruri foarte utile și sunt sigur de comportamentul meu pe viitor atât profesional cât și personal. La această formare la care am participat alături de echipă, am realizat faptul că întotdeauna e loc de mai bine și de mai multă răbdare, înțelegere și atenție față de colegii noștri. Întotdeauna omul, chiar dacă ne greșește și nu corespunde standardelor noastre, trebuie înteles și pus pe primul loc înaintea oricărui lucru.
Andrei Cajvan
București – Project Manager Eolenvest
Afost o conferință foarte interesantă și foarte bine organizată. Informațiile prezentate au fost atractive și prezintă avantajul aplicabilității. Pot spune că am plecat cu o altă viziune asupra procesului comunicării.
Valentina Iliescu
Pitești – Psiholog
Doresc să îi mulțumesc din suflet Antoniei, înca odată, pentru lucrurile minunate pe care mi le-a împărtășit. Îmi doresc cu nerăbdare să pun în practică toate tehnicile de comunicare relațională dobândite, sunt absolut convinsă că funcționează. Toate cele bune! Pe curând!
Hortisa Dinicutu
București – Account administrator Vodafone România
De obicei nu îmi place să particip activ la workshop-uri, seminarii sau cursuri, adică să ies în față; îmi place să stau în banca mea și să fiu ascultător, sunt mai rușinos :)…dar, la acest workshop, mi-a plăcut această participare, poate pe viitor îmi voi schimba această atitudine!
Nelu Rus
Târgu Mureș – Customer Support Reprezentative BestJobs

CUM SĂ COMUNICI EFICIENT LA SERVICIU

Prin Comunicarea Relațională® vei afla cheia spre Relații Profesionale de succes.

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.