DESCOPERĂ CUM SĂ COMUNICI EFICIENT CU COPILUL TĂU ȘI SĂ CONSTRUIEȘTI O RELAȚIE SĂNĂTOASĂ CU EL

Prin Comunicarea Relațională® vei afla cheia spre o relație împlinită Părinte-Copil.

ESTE PENTRU TINE ACEST WEBINAR GRATUIT?

HAI SĂ VEDEM!

Dacă ai devenit Părinte de scurt timp, ești Părinte de ceva vreme și nu știi cum să mai faci față provocărilor copilului, interacționezi cu copiii și tânjești după o comunicare „ca la carte” cu ei dar nu-ți prea iese sau pur și simplu dorești să-ți perfecționezi comunicarea în relația cu copiii, continuă să citești!

Ți s-a întâmplat deja să:

Atunci DA, ce urmează să citești este pentru tine.

Adevărul e că, soluții miraculoase nu există însă INSTRUMENTE CONCRETE pe care să le folosești în domeniul relației cu propriul copil există și sunt LA ÎNDEMÂNA TA. De la ultimele studii la nivel de neuroștiințe, trecând prin curentele psihologiei moderne legate de creșterea și acompanierea copiilor (de la primii ani de viață și pâna la vârsta maturizării), Antonia Noël, te ghidează cum să faci față provocărilor copilului tău.

Peste douăzeci de ani de cercetare și studiu în domeniul Comunicării și practica de cabinet cu mii de Părinți, i-au permis Antoniei să conceapă o metodă ușor de aplicat, simplă și extrem de eficace: Metoda Comunicării Relaționale®.

Înscrie-te la Webinarul Gratuit și află tehnicile și instrumentele concrete care te vor aduce foarte aproape de puiul tău (mai mare sau mai mic), pentru totdeauna!

Ce vei câștiga în urma participării la acest WEBINAR GRATUIT?

CINE ESTE ANTONIA NOËL

Antonia Noël este expert în comunicare, terapeut, autoarea Metodei de Comunicare Relațională® și a programelor de formare în acest domeniu. De peste cincisprezece ani îi ajută pe oameni să-și transforme viețile prin Comunicarea Relațională®, lucrând cu clienți din toată lumea, în cabinet și pe online. Participă la conferințe internaționale și susține prelegeri legate de Comunicarea în toate aspectele vieții noastre (viața de familie și viața profesională). Peste opt mii de suflete au aflat până acum informații extrem de prețioase, pe care le-au pus în practică și care le-au permis să aibă relații de calitate. Îți dorești și tu o relație de calitate cu copilul tău? Înscrie-te la webinar și nu vei regreta! O oră din viață îti poate schimba viața! 

comunicarea la locul de munca

Află mai multe mărturii ale participanților la atelierele și conferințele susținute de Antonia!

Mi-a plăcut faptul că am putut vizualiza o parte din lucrurile simple care ne înconjoara (relații, gânduri negative, pozitive) și cărora nu cred că le-am acordat atenția necesară până la momentul respectiv. Am învățat lucruri importante despre managementul relației copii-părinți, relație foarte delicată și care merită toate eforturile.Precizez că o parte din ce am învățat chiar am pus în practică și rezultatele pe care am reușit să le văd până acum au fost foarte bune. Mulțumesc!
Simona Simon
Târgu Mureș – Psiholog
Soluțiile transmise de Antonia sunt foarte practice, vizualizarea dar și puterea exemplului personal, cum comunicăm la diferite niveluri cu copilul, îmi place tot ce am auzit la această conferință. Vreau să mai spun că Antonia este o femeie extraordinară, pe care am simțit-o foarte aproape și foarte dedicată…felicitări, eu va voi urmări cu interes în continuare. M-ați cucerit.
Alina Cruceru
București – Programator
Când întâlnești pe cineva care să pună într-o ordine atât de firească lucrurile pe care le știam și să adauge atâtea altele noi este o revelație. Cursul de sâmbătă de la Brăila a fost plin de informații și de emoții. Aproape că nu am reușit să țin pasul fiindcă îmi doream să țin minte dintr-o dată tot, să-mi însușesc tot. Am venit pentru mine și pentru copiii mei și mi-am dat seama că am în jurul meu un univers întreg de relații pe care îmi doresc să le construiesc și să devin un om autentic. Va mulțumesc!
Carmen Tigau
Brăila - Arhitect
Mi-a plăcut conceptul de a materializa sentimentele, temerile, dorințele prin obiecte pe care le poate alege copilul. Mi-a mai plăcut ideea de a comunica cu copilul în același registru și de a duce conversația în zona în care să-i descoperi, de fapt, temerile. Și nu în ultimul rând mi-a plăcut ideea de a te elibera de mesajele toxice.
Ana Moisescu
Pitești - Psiholog

DESCOPERĂ CUM SĂ COMUNICI EFICIENT CU COPILUL TĂU ȘI SĂ CONSTRUIEȘTI O RELAȚIE SĂNĂTOASĂ CU EL

Prin Comunicarea Relațională® vei afla cheia spre o relație împlinită Părinte-Copil.

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.