PREȚ PROMOȚIONAL

PROGRAM COMPLET
DE CURSURI

7 Cursuri Online care îți vor schimba complet relația cu propria persoană.

reducere 40

CURSURILE INCLUSE

ESTE PENTRU TINE ACEST PROGRAM?

HAI SĂ VEDEM!

Dacă te-ai uita astăzi, cu ochii de copil la tine, ai fi împlinit? Te bucuri aşadar să te vezi aici, acum, în acest oraş, cu această familie, la acest serviciu, înconjurat de aceşti oameni? Dacă răspunsul tău e ”da”, înseamnă că ai reuşit să-ţi construieşti un drum frumos, pe care te invit să păşeşti în continuare. Dacă, în schimb, aşteptările tale nu corespund cu ceea ce se întâmplă azi în viaţa ta, e timpul să faci o schimbare. E timpul să investeşti în cea mai importantă relaţie din viaţa ta: relaţia cu tine.

Ți s-a întâmplat deja să:

Atunci DA, PROGRAMUL ESTE PENTRU TINE

Dificultăţile de a relaţiona cu cei din jur, blocajele emoţionale, fricile sau schimbările majore care pot interveni în viaţa ta (dolii, separări, înstrăinare, abandon) pot fi depăşite cu ajutorul Comunicării Relaţionale®.

Peste douăzeci de ani de cercetare și studiu în domeniul Comunicării și practica de cabinet cu mii de Adulți, i-au permis Antoniei să conceapă o metodă ușor de aplicat, simplă și extrem de eficace: Metoda Comunicării Relaționale®.

Cumpără acest program și află tehnicile și instrumentele concrete care îți asigură dezvoltarea personală!

Ce vei câștiga în urma participării la acest PROGRAM?

CINE ESTE ANTONIA NOËL?

Antonia Noël este expert în comunicare, terapeut, autoarea Metodei de Comunicare Relațională® și a programelor de formare în acest domeniu. De peste cincisprezece ani îi ajută pe oameni să-și transforme viețile prin Comunicarea Relațională®, lucrând cu clienți din toată lumea, în cabinet și pe online. Participă la conferințe internaționale și susține prelegeri legate de Comunicarea în toate aspectele vieții noastre (viața de familie și viața profesională). Peste opt mii de suflete au aflat până acum informații extrem de prețioase, pe care le-au pus în practică și care le-au permis să aibă relații de calitate. Îți dorești și tu relații profesionale de calitate? Înscrie-te la webinar și nu vei regreta! O oră din viață îti poate schimba viața! 

comunicarea la locul de munca

AFLĂ PĂREREA CELOR CARE AU PARTICIPAT DEJA LA CURSURILE ANTONIEI NOËL

Mărturisesc faptul că am învățat anumite lucruri foarte utile și sunt sigur de comportamentul meu pe viitor atât profesional cât și personal. La această formare la care am participat alături de echipă, am realizat faptul că întotdeauna e loc de mai bine și de mai multă răbdare, înțelegere și atenție față de colegii noștri. Întotdeauna omul, chiar dacă ne greșește și nu corespunde standardelor noastre, trebuie înteles și pus pe primul loc înaintea oricărui lucru.
Andrei Cajvan
București – Project Manager Eolenvest
Afost o conferință foarte interesantă și foarte bine organizată. Informațiile prezentate au fost atractive și prezintă avantajul aplicabilității. Pot spune că am plecat cu o altă viziune asupra procesului comunicării.
Valentina Iliescu
Pitești – Psiholog
Doresc să îi mulțumesc din suflet Antoniei, înca odată, pentru lucrurile minunate pe care mi le-a împărtășit. Îmi doresc cu nerăbdare să pun în practică toate tehnicile de comunicare relațională dobândite, sunt absolut convinsă că funcționează. Toate cele bune! Pe curând!
Hortisa Dinicutu
București – Account administrator Vodafone România
De obicei nu îmi place să particip activ la workshop-uri, seminarii sau cursuri, adică să ies în față; îmi place să stau în banca mea și să fiu ascultător, sunt mai rușinos :)…dar, la acest workshop, mi-a plăcut această participare, poate pe viitor îmi voi schimba această atitudine!
Nelu Rus
Târgu Mureș – Customer Support Reprezentative BestJobs

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.