Dezvolt Potențialul Tău

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA CU ANTONIA

Bucură-te de o comunicare eficientă cu toți cei din jurul tău, cu ajutorul Comunicării Relaționale®. Sunt alături de tine să devii cea mai bună versiune a ta. Programează o ședință cu mine.

Când întâlnești pe cineva care să pună într-o ordine atât de firească lucrurile pe care le știam și să adauge atâtea altele noi a fost o revelație. Cursul de sâmbătă de la Brăila a fost plin de informații și de emoții. Aproape că nu am reușit să țin pasul fiindcă îmi doream să țin minte dintr-o dată tot, să-mi însușesc tot, mai ales că nu am șansa atât de des să particip la astfel de evenimente. Am venit pentru mine și pentru copiii mei și mi-am dat seama că am în jurul meu un univers întreg de relații pe care îmi doresc să le construiesc și să devin un om autentic. Va mulțumesc!
CARMEN TIGAU
Brăila – Arhitect
Mi-a plăcut conceptul de a „materializa” sentimentele, temerile, dorințele prin obiecte pe care le poate alege copilul. Se spune că gândurile atrag faptele, iar atunci când gândurile bune (dorințele) se vizualizează și se pot „purta”, ar trebui că ele să devină realitate mult mai repede. Mi-a mai plăcut ideea de a comunica cu copilul în același registru și de a duce conversația în zona în care să-i descoperi, de fapt, temerile. Și nu în ultimul rând mi-a plăcut ideea de a te”elibera” de mesajele toxice.
ANA MOISESCU
Pitești – Psiholog

Programează-te la o ședință cu mine!

Mi-a plăcut faptul că am putut vizualiza o parte din lucrurile simple care ne înconjoara (relații, gânduri negative, pozitive) și cărora nu cred că le-am acordat atenția necesară până la momentul respectiv. Am învățat lucruri importante despre „managementul relației copii-părinți”, relație foarte delicată și care merită toate eforturile.Precizez că o parte din ce am învățat chiar am pus în practică și rezultatele pe care am reușit să le văd până acum au fost dintre cele mai bune. Mulțumesc!
SIMONA SIMON
Târgu Mureș – Psiholog
Soluțiile transmise sunt foarte practice, vizualizarea dar și puterea exemplului personal, cum comunicăm la diferite niveluri cu copilul (în special cel la nivel imaginar…cum anume răspundem aici ) …îmi place tot ce am auzit la această conferință. Vreau să mai spun că Antonia este o femeie extraordinară, pe care am simțit-o foarte aproape și foarte dedicată…felicitări și mult succes în continuare, eu va voi urmări cu interes în continuare… M-ați cucerit.
ALINA CRUCERU
București – Programator IPSO

Programează-te la o ședință cu mine!

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.