Current Status
Not Enrolled
Price
44,00 RON Every 1 month
Get Started
or

Antonia Noel

  • Alege abonamentul lunar de doar 44 RON și descoperă COMUNICAREA sub toate formele ei.
  • Câștigă și dezvoltă relații sănătoase pe tot parcursul vieții cu ajutorul Comunicării Relaționale®.
  • Ai posibilitatea să te dezabonezi în orice moment, nu exista vreo constrângere de plată recurentă.
  • Dacă ești abonat VIP (ai un abonament de minim șase luni de zile)  îți răsplătim fidelitatea și vei beneficia în fiecare lună de un video gratuit, o nouă lecție de Comunicare Relațională®. Vei afla informații valoroase care te vor ajuta să-ți menții o COMUNICARE SĂNĂTOASĂ cu cei din jur.
  • Vei avea la dispoziție 33 de cursuri de Comunicare Relațională, fiecare cu aplicații practice.

Lecția 1 – De ce să mă dezvolt personal și ce presupune acest lucru ?

Despre lecție Cea mai importantă persoană din viață ta ești chiar tu. Află cum poți să te conectezi cu ține și să îngrijești relația cu ține însuți. Reflectează la cine ești, dar și la cine nu ești, astfel poți afla căile prin care să îți accesezi porpriul potențial de creștere.

Lecția 2 – Cum mă raportez la cei din jur ?

Despre lecție Ești mereu în acțiune ? Ești centrat mai mult pe gânduri sau pe emoții ? Descoperă cu ajutorul acestui curs, care dintre cele trei dimensiuni ale inteligenței emoționale necesită echilibrare. Află ce etape să parcurgi astfel încât să ajungi să accesezi inteligența relațională.

Lecția 3 – Igiena Relațională, calea sigură spre Dezvoltarea Personală

Ești responsabil de tipurile de mesaje pe care le transmiți, la fel cum ești responsabil să gestionezi mesajele pe care le primești. În acest curs îți demonstrez cum poți să îți igienizezi relația, utilizând un instrument al Comunicării Relaționale®.

Lecția 4 – Responsabilizarea mea și beneficiile ei

Despre lecție Pune capăt cuvintelor care te poluează, cultivând relația cu mesaje sănătoase. Dar, ca să poți face acest lucru, află mai întâi care sunt mesajele negative pe care să le scoți din limbaj. În exercițiul de la final vei descoperi un instrument pentru gestionarea dorințelor, pentru ca tu să continui să te responsabilizezi.

Lecția 5 – Nevoile fundamentale care mă ajută să cresc – partea 1

Despre lecție Cu toții avem nevoi fiziologice, educaționale și relaționale. Află care sunt cele 10 nevoi relaționale fundamentale ale fiecărei ființe umane și cum ne influențează nesatisfacerea lor.

Lecția 6 – Nevoile fundamentale care mă ajută să cresc- partea 2

Despre lecție Continuă să descoperi nevoile relaționale fundamentale ale fiecărui om. Folosește exercițiul de la finalul cursului pentru a identifica cele mai importante dintre nevoile tale relaționale, dar și demersul pe care îl poți face pentru a le satisface.

Lecția 7 – Integrarea Minte-Corp, Limbajul corpului

Despre lecție Corpul este cel mai bun aliat al nostru, el ne face atenți atunci când o nevoie de-a noastră a fost neglijată. Află care sunt sursele somatizării și etapele pe care să le parcurgi pentru a te vindeca. Pune în practică exercițiul de la sfârșitul cursului pentru a-ți asigura o sursă de energie pozitivă.

Lecția 1 – Cum dialogăm la locul de muncă

Despre lecție Înainte de toate, îți propun să descoperi ce reprezintă pentru tine întreprinderea în care lucrezi. Află dacă ești muțumit/ă de schimbul care stă la baza contractului tău de muncă și cum să te poziționezi în dialog, atunci când negociezi acest schimb. Exercițiul de la finalul cursului te va ajuta să evaluezi cât ești […]

Lecția 2 – Cine suntem la serviciu ? Funcții, roluri și relații.

Despre lecție La serviciu, dezvoltăm mai multe tipuri de relații cu aceeași persoană. Află care sunt acestea, cum să le identifici și să le separi, astfel încât să te poți poziționa corect în dialog. Dacă ai un conflict cu o persoană de la serviciu, exercițiul de la final te va ajuta să identifici unde se […]

Lecția 3 – Reguli și Instrumente de Comunicare. Tipuri de mesaje.

Despre lecție Află cele 3 reguli de bază pentru o bună comunicare. Mai mult, descoperă care sunt mesajele negative care te poluează la serviciu. La final, îți prezint un instrument prin care te poți disocia și debarasa de mesajele negative primite de la ceilalți.

Lecția 4 – Ascultarea activă la serviciu.

Despre lecție Când cineva cere să ne vorbească, disponibilitatea de timp nu este singura pe care să o avem în vedere. Află din acest curs care sunt premisele unei bune ascultări și cum să treci prin toate cele 4 niveluri ale ascultării. Îți propun și modalități prin care îți poți afirma poziția într-un mod relațional, […]

Lecția 5 – Cum mă poziționez – 4 dimensiuni relaționale.

Despre lecție În relațiile de la serviciu dau, primesc, cer și refuz. Unde întâmpini dificultăți ? Te invit să analizăm împreună fiecare dintre aceste dimensiuni și îți voi exemplifica felul în care poți face o cerere de mărire de salariu. De asemenea, îți prezint feluri în care poți refuza, atunci când ți se cere să […]

Lecția 6 – Gestionarea conflictelor la locul de muncă.

Despre lecție La cursul 2 am discutat despre tipurile de relații de la serviciu și cum o identitifici pe aceea în care ai un conflict. În acest curs trecem prin etapele gestionării conflictului, astfel încât, prin dialog, să ajungi de la opoziție la cooperare.

Lecția 7 – Tipurile de management și care ți se potrivește.

Despre lecție Află care sunt strategiile de comunicare ale fiecărui tip de manager și la ce rezultate duc acestea. Mai departe, îți prezint succint ce oferă în relație un bun manager și cum se poziționează în dialog cu colegii săi.

Lecția 1 – Ce este o relație de cuplu ?

Despre lecție Relația ta este una de întâlnire sau de cuplu ? Află care sunt diferențele și ce presupune să clădești o relație de cuplu.

Lecția 2 – Atracțiile în cuplu și sentimentele partenerilor

Despre lecție Sentimentele nu sunt suficiente pentru ca o relație să fie bună, află unde stă puterea ta de a-ți crește calitatea relației. Ce tip de atracții se manifestă în cuplul tău?

Lecția 3 – Cum comunicăm în cuplu ? Tipuri de mesaje

Despre lecție Mesajele pe care le adresăm partenerului pot distruge relația. Află care sunt acestea, cum să le identifici și cu ce să le înlocuiești, astfel încât să ai o comunicare armonioasă în cuplu.

Lecția 4 – Forțele care distrug un cuplu

Despre lecție Află ce forțe pun în pericol cuplul tău și cum să gestionezi violența verbală. Îți propun un instrument pentru curățarea relației de mesajele negative și creșterea vitalității acesteia.

Lecția 5 – Proiectul de viață în comun

Despre lecție Află care sunt aspectele esențiale pe care partenerii să le discute, în momentul formării unui cuplu; în ce constă un proiect de viață în comun și cum să îl alcătuiești pe al tău.

Lecția 6 – Ce rol am într-o relație de cuplu?

Despre lecție Care sunt rolurile pe care le alternez, pe parcursul unei zile? Cum influențează acestea felul în care răspund partenerului? În acest curs vei descoperi o sursă importantă de neînțelegeri în cuplu, dar și pașii de urmat pentru o comunicare mai bună.

Lecția 7 – Limbajele iubirii

Despre lecție Îți propun o sursă variată de mesaje pozitive pentru partenerul/partenera ta, în funcție de limbajele iubirii pe care le identifici la acesta/această. Dar tu, îți cunoști propriile limbaje ale iubirii?

Lecția 8 – Reguli de baza pentru o bună comunicare în relație

Despre lecție Fixează-ți cunoștințele de bază pentru a comunica armonios în cuplu. Mergi mai departe și află care sunt nevoile fundamentale ale fiecărui om. Cu ajutorul exercițiului de la final, monitorizează-te în cele 4 dimensiuni fundamentale din relația ta.

Lecția 1 – Ce este relația?

Despre lecție Află unde te situezi în relația cu copilul, unde se situează el, care e limita responsabilității tale. Spoiler alert : exercițiul de la finalul cursului implică o declarație de dragoste sublimă.

Lecția 2 – Sentimentele și relația

Despre lecție Îi iubim, dar relația nu e mereu cum ne-am dori. Află unde stă adevărata ta putere de a schimba ceva, cât și pașii spre o relație sănătoasă cu propriul copil.

Lecția 3 – Cum să le vorbim copiilor

Despre lecție Află reguli practice de urmat în exprimarea verbală, ce cuvinte să elimini din conversații și, mai ales, cu ce să le înlocuiești pentru o comunicare în armonie.

Lecția 4 – Poziția părintelui, tipurile de mesaje

Despre lecție Pune bazele unei bune stime de sine a copilului, evitând tipurile de mesaje negative, dar și strategiile de educare dăunătoare prezentate în acest curs.

Lecția 5 – Rolurile părintelui în relația cu copilul

Despre lecție Află despre cum poți oferi, primi, cere și refuza în relația cu copilul tău, cât și rolul din care o faci. Îți propun și soluția pentru gestionarea tuturor mesajelor negative.

Lecția 6 – Dimensiunile fundamentale din relația cu copilul meu

Despre lecție Ce ofer copilului și cum anume ofer? Ce pași să urmez pentru ca cererea mea să fie auzită și urmată? Cum deosebesc rolurile pe care le am și care sunt atribuțiile fiecăruia dintre ele?

Lecția 7 – Cum îmi ascult copilul, partea 1

Despre lecție Află despre registrele în care comunică copilul tău: real, imaginar și simbolic și cum să îi răspunzi în fiecare dintre ele, astfel încât să îi oferi cu adevărat ascultare.

Lecția 8 – Cum îmi ascult copilul, partea 2

Despre lecție Fă pasul următor spre a deveni un și mai bun ascultător. Descoperă nivelurile ascultării în comunicare și aplică exercițiile de la final care te vor ajuta să ai o comunicare excelentă cu copilul tău.

Lecția 9 – Nevoile fundamentale ale copiilor, partea 1

Despre lecție Copiii au nevoi fiziologice, educaționale și relaționale. Află care sunt cele 10 nevoi relaționale fundamentale ale copilului tău, dar și ale tale, deoarece acestea sunt proprii oricărei ființe umane. Află cum le poți armoniza.

Lecția 10 – Nevoile fundamentale ale copiilor, partea 2

Despre lecție Te invit să cunoști mai profund cele 10 nevoi relaționale fundamentale ale ființei umane, să le identifici pe acelea care sunt esențiale pentru copilul tău, cât și pe cele care sunt esențiale pentru tine. Aplică exercițiile la final și construiește un dialog autentic cu copilul.

banner antonia

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.