PREȚ PROMOȚIONAL

PROGRAM COMPLET
DE CURSURI

10 Cursuri Online care te vor ajuta să comunici mai bine cu partenerul de viață.

reducere 40

CURSURILE INCLUSE

ESTE PENTRU TINE ACEST PROGRAM?

HAI SĂ VEDEM!

Ești în cuplu de multă vreme și relația nu e în cea mai bună formă? Află că dificultățile din relația de cuplu vin, de cele mai multe ori, din lipsa unei bune comunicări între parteneri. Dacă vrei să ai o relație sănătoasă cu iubitul/iubita, continuă să citești.

Ți s-a întâmplat deja să:

Atunci DA, PROGRAMUL ESTE PENTRU TINE

Sursa lipsei de comunicare în cuplu este adesea generată de confuzia relaţiei care-i leagă pe cei doi parteneri cu sentimentele pe care le nutresc unul faţă de celălalt. Când sentimentele se transformă, relaţia începe « să scârţâie ». Jacques Salomé spune că ”nu sentimentele fac ca doi oameni să rămână împreună ci calitatea relaţiei pe care ştiu să şi-o propună reciproc”. Aşadar, accesând instrumentele care permit o mai bună comunicare în cuplu, fiecare poate cultiva o relaţie vie, constructivă şi de durată.

Peste douăzeci de ani de cercetare și studiu în domeniul Comunicării și practica de cabinet cu mii de Adulti, i-au permis Antoniei să conceapă o metodă ușor de aplicat, simplă și extrem de eficace: Metoda Comunicării Relaționale®.

Cumpără acest program și află tehnicile și instrumentele concrete care vor aduce o bună comunicare în relația ta!

Ce vei câștiga în urma participării la acest PROGRAM?

CINE ESTE ANTONIA NOËL?

Antonia Noël este expert în comunicare, terapeut, autoarea Metodei de Comunicare Relațională® și a programelor de formare în acest domeniu. De peste cincisprezece ani îi ajută pe oameni să-și transforme viețile prin Comunicarea Relațională®, lucrând cu clienți din toată lumea, în cabinet și pe online. Participă la conferințe internaționale și susține prelegeri legate de Comunicarea în toate aspectele vieții noastre (viața de familie și viața profesională). Peste opt mii de suflete au aflat până acum informații extrem de prețioase, pe care le-au pus în practică și care le-au permis să aibă relații de calitate. Îți dorești și tu relații profesionale de calitate? Înscrie-te la webinar și nu vei regreta! O oră din viață îti poate schimba viața! 

comunicarea la locul de munca

AFLĂ PĂREREA CELOR CARE AU PARTICIPAT DEJA LA CURSURILE ANTONIEI NOËL

Mărturisesc faptul că am învățat anumite lucruri foarte utile și sunt sigur de comportamentul meu pe viitor atât profesional cât și personal. La această formare la care am participat alături de echipă, am realizat faptul că întotdeauna e loc de mai bine și de mai multă răbdare, înțelegere și atenție față de colegii noștri. Întotdeauna omul, chiar dacă ne greșește și nu corespunde standardelor noastre, trebuie înteles și pus pe primul loc înaintea oricărui lucru.
Andrei Cajvan
București – Project Manager Eolenvest
Afost o conferință foarte interesantă și foarte bine organizată. Informațiile prezentate au fost atractive și prezintă avantajul aplicabilității. Pot spune că am plecat cu o altă viziune asupra procesului comunicării.
Valentina Iliescu
Pitești – Psiholog
Doresc să îi mulțumesc din suflet Antoniei, înca odată, pentru lucrurile minunate pe care mi le-a împărtășit. Îmi doresc cu nerăbdare să pun în practică toate tehnicile de comunicare relațională dobândite, sunt absolut convinsă că funcționează. Toate cele bune! Pe curând!
Hortisa Dinicutu
București – Account administrator Vodafone România
De obicei nu îmi place să particip activ la workshop-uri, seminarii sau cursuri, adică să ies în față; îmi place să stau în banca mea și să fiu ascultător, sunt mai rușinos :)…dar, la acest workshop, mi-a plăcut această participare, poate pe viitor îmi voi schimba această atitudine!
Nelu Rus
Târgu Mureș – Customer Support Reprezentative BestJobs

Descoperă primii pași spre o mai bună Comunicare cu cea mai importantă persoană din viața ta : tu însuți! Află cum am ajuns eu aici, ascultă în premieră informații despre Comunicarea Relațională® și descoperă un instrument cheie pentru a avea o Comunicare eficientă cu cei din jur.